Poltica de confidențialitate

 

1. Prezentare generală

Prezenta Politică de Confidențialitate are scopul de a explica într-un mod simplu și transparent cine suntem, ce tip de date personale colectăm în legătură cu dvs prin intermediul site-ului www.bostonimpex.ro, cum le prelucrăm și care sunt drepturile dvs cu privire la aceste date.

Vă invităm să citiți în continuarea acestui document despre ce tipurile de date colectăm despre dvs, ce facem cu datele dvs. personale și cât timp le păstrăm, care sunt drepturile dvs. privind aceste date, cum le respectăm noi, precum și cum vi le puteți exercita. Dacă aveți orice fel de întrebări, nelămuriri sau sugestii privind confidențialitatea datelor vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă la adresa office@bostonimpex.ro.


2. Ce date personale colectăm 

Colectăm o serie de date personale doar pentru scopuri legitime și definite clar, ce stau la baza activității și comunicării noastre cu dvs, iar prelucrarea lor se întemeiază întotdeauna pe baza consimțământul dvs explicit pentru fiecare situație în parte, după cum urmează:

I. DATE ANONIMIZATE ȘI STATISTICE
Conținutul site-ului www.bostonimpex.ro are caracter informativ, iar accesarea sa NU presupune colectarea de date personale, ci doar de date anonimizate și statistice astfel:

II. DATE PSEUDO-ANONIMIZATE
Accesarea, interacțiunea și navigarea utilizatorilor pe site-ul www.bostonimpex.ro presupune prelucrarea, validarea și procesarea unor date pseudonimizate (adică nu verificăm, sau nu e relevant dacă datele cu caracter personal sunt reale), obținute prin:


3. Care sunt drepturile dvs. asupra datelor personale

În calitate de operator de date personale, Firma Boston Impex SRL are obligația legală de a asigura persoanelor vizate exercitarea drepturilor acestora asupra datelor personale în conformitate cu prevederile GDPR și anume:

Vă puteți exercita toate aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitari scrise la adresa de e-mail office@bostonimpex.ro.


4. Ce facem cu datele dvs personale

Scopurile generale ale colectării de date personale au în vedere scopuri legitime explicate direct precum:


5. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Nu avem dreptul să păstrăm datele dvs. cu caracter personal decât pe perioada în care sunt necesare în scopul pentru care le-am solicitat inițial. După această perioadă, căutăm soluții fezabile, ca de exemplu arhivarea.


6. Ce obligații avem în prelucrarea și colectarea de date personale

În calitate de operator de date personale, Firma Boston Impex SRL are obligația legală de a asigura:


7. Termeni și Condiții Generale ale Politicii de Confidențialitate